Причина смерті переможниці конкурсу з поїдання вареників на Львівщині – перерозтягнення шлунку (відео)

09:50 18 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: 032.ua

Міліція порушила за фактом смерті жінки кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство».


Відео: Телеканал «ZIK»

51-річна Ольга Ілик померла 15 листопада у райцентрі Стрий Львівської області. Вона перемогла у конкурсі зі швидкісного поїдання вареників на щорічному фестивалі «Стрий-Органік-Фест».

Під час церемонії нагородження знепритомніла на сцені на площі Ринок. «Швидка» приїхала запізно – через 10 хвилин.

– У народі кажуть: хотіли як краще, а вийшло як завжди. Проводили цей фестиваль, аби закликати людей купувати лише екологічно чисті продукти. При тому хотіли допомогти бійцям із зони АТО – збирали для них кошти, – розповідає ведучий конкурсу Юрій Комарницький. – Ця жіночка була дуже активною. Брала участь у всіх молодіжних змаганнях. Під час нагородження хотіла зачитати свої патріотичні вірші: про Майдан, війну. Видно, перехвилювалася. Кажуть, серце не витримало.

Ольга Ілик родом зі Стрийщини, мешкає у російському Сургуті Тюменської області. Керувала там гуртком української спільноти.

Місяць тому приїхала погостювати до родичів. Через тиждень збиралася додому. За фактом смерті жінки міліція порушила кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство».

– Причиною смерті стало перерозтягнення шлунку, – кажуть у міській лікарні. – Не можна швидко поглинати вироби з тіста. Особливо це небезпечно для ¬жінок.

Про це повідомляэ сьогодні журналіст Юлія Ліпіч «Ольга Ілик померла після конкурсу з поїдання вареників» у київській «Газеті по-українськи»

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині померла під час нагородження переможниця конкурсу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів