Президент України захворів на коронавірус

17:39 9 листопада 2020 р.

Фото до новини

Президент України Володимир Зеленський захворів на COVID-19. Він піде на самоізоляцію, але продовжить виконувати президентські повноваження.

Про хворобу він повідомив у Facebook.

Про це пише Dailylviv.

"Немає у світі щасливчиків, для кого б #COVID19 не становив загрози. Попри усі карантинні заходи, я теж отримав + результат. В мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, почуваюся добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає COVID19. І я теж це пройду. Все буде добре!",- написав Володимир Зеленський.

А ось на офіційному інтернет-представництві Президента України про це немає згадки. Тут зазначено, що Президент України Володимир Зеленський провів селекторну нараду з представниками Кабінету Міністрів і правоохоронних органів для контролю ситуації з поширенням та запобіганням коронавірусній інфекції. 

Президент поцікавився, чи працює гаряча лінія щодо коронавірусної хвороби, запущена МОЗ для консультацій і допомоги людям. Максим Степанов повідомив, що 53% тих, хто звернувся, мали запитання щодо сімейних лікарів. Переважно вони стосувалися неможливості зв'язатися з власним сімейним лікарем, того, що людина не має сімейного лікаря, чи неможливості відправити мобільну бригаду.

Зрозуміло, що панові Зеленському, як він інфікованому коронавірусом, не буде потреби самому перевіряти рівень роботи гарячої лінії.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак теж захворів на коронавірус. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів