Попри війну, у Львові активно розвивається медицина краси

14:14 10 травня 2022 р.

Фото до новини

Уже на 2-й місяць повномасштабного вторгнення російської армії в Україну практично всі клініки та медичні центри Львова поновили роботу.

У довоєнні часи у Львові динамічно розвивалася індустрія краси, зокрема ін’єкційна косметологія. Цьому сприяло вдале поєднання кількох чинників: близькість до кордонів Євросоюзу, добра вітчизняна медична школа та помірковані ціни на процедури краси. Клієнтками наших клінік стали як українські жінки, так і мешканки сусідніх європейських країн. Минулого року суттєво зросла кількість відвідувачок з арабських країн. Звичайно, війна внесла свої корективи. Проте вже на 2-й місяць повномасштабного вторгнення російської армії в Україну практично всі клініки та медичні центри Львова поновили роботу.

«Після 24-го лютого ми, як всі, були налякані і не розуміли, що робити далі. Спершу думали, що попиту на наші послуги не буде, та з часом почали звертатися клієнти і цікавитися можливістю запису. Виявилося, що процедури краси і догляду – це своєрідна терапія, яка підтримує жінок та додає сил у цей складний час. Приємно бачити, коли, попри все, жінки усміхаються», – ділиться засновниця косметологічного центру Olga Sudnyk Academy of Beauty, косметолог-естетист Ольга Судник.

За словами фахівчині індустрії краси, також відновилося зацікавлення до опанування професії косметолога-ін’єкціоніста. Olga Sudnyk Academy of Beauty також працює як навчальний центр, який от уже 10 років готує професійних косметологів. В «Академії» пройшло навчання вже понад 300 фахівців, які успішно працюють, як в Україні та закордоном. Для їх підготовки тут пропонують не лише практичне навчання в малих групах чи за індивідуальною програмою, але й видають фахову літературу – унікальну для українського ринку. 

Ольга Судник започаткувала серію видань для студентів-косметологів. У 2021 р. вийшов друком посібник з теоретичних і практичних знань «Базова косметологія», а в травні цього року у видавництві «Кварт» –  «Ін’єкційна косметологія: посібник з практичних і теоретичних занять». Нове видання, підготовлене Ольгою Судник у співавторстві з лікарем-неврологом, лікарем-ін’єкціоністом, Вікторією Цвіль, охоплює чотири основних сфери застосування ін’єкційних процедур у косметології: ботулінотерапію, контурну пластику, мезотерапію і біоревіталізацію. Саме ці напрямки зараз активно розвиваються та користуються попитом. Тож посібник буде корисним, як студентам-косметологам, так і практикам з досвідом, адже у ньому систематизовано усі актуальні практики і методики ін’єкційної косметології.



 



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів