Пологовий будинок у Львові отримав сучасне обладнання

14:00 24 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

Завдяки громадському бюджету придбали для пологового будинку на вулиці Мечникова сучасне обладнання для лабораторії

Про це повідомили на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «У Личаківському районі реалізовано ще один проект-переможець громадського бюджету Львова 2018 року. Проект передбачає розширення спроможностей лабораторної діагностики та придбання біохімічного аналізатора для пологового клінічного будинку №1 Львова».

Керівник лабораторії пологового клінічного будинку №1 Львова Мар’яна Панькевич зазначила «Це автоматичний біохімічний аналізатор, ми дуже довго його шукали, чекали. Тепер вагітні жінки мають можливість пройти в повному обсязі обстеження. Цей прилад демонструє понад 60 показників, дуже швидко  і якісно. Пропускна здатність  до 200 тестів за годину. Це повний автомат, легкий в користуванні, коли породілля поступає в лікарню, то за 15-20 хвилин він може показати пацієнту всі показники. Тому ми дуже задоволені і дуже дякуємо».

Автор проекту Оксана Карпова розповіла: «Ідея подати проект виникла з огляду на те, що застаріле обладнання лабораторії відпрацювало свій технічних ресурс і суттєвого потребувало оновлення. Дякуємо, що є такий проект, є можливість подавати заявки і, відповідно, вигравати. Для того, щоб перемогти ми багато працювали, агітували за наш проект, підключили соцмережі. Звичайно, після такого виграшу і швидкої реалізації ми націлені й далі брати участь в громадському бюджеті Львова». 

Головний лікар пологового клінічного будинку №1 Львова Людмила Шекета зазначила: «Цей апарат дуже очікуваний для нашої клініки. Ми давно мріяли мати таке обладнання. Ми дякуємо мешканцям міста, які підтримали цей проект і, думаю, вони всі зможуть ним скористатись. Запрошуємо!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів