Пологовий будинок у Львові отримав інкубатор і монітори

15:30 17 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

«Кредобанк» придбав для пологового будинку інкубатор для новонароджених та два монітори пацієнта.

Про це повідомили в п’ятницю, 17 січня, у Львівській міськраді. Заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна розповіла подробиці: «Сьогодні пологовому будинок №1 отримав чудовий різдвяний подарунок від «Кредобанку». До сьогодні у цьому пологовому було п’ять таких інкубаторів, а тепер відділення інтенсивної терапії отримало шостий і є повністю облаштованим всією необхідною сучасною апаратурою».

Головна лікарка пологового будинку Людмила Шекета зазначила: «Унікальність цього обладнання в тому, що воно придбане для найменших пацієнтів пологового будинку. Мова йде про недоношених або хворих діток. В нашому пологовому будинку таких дітей народжується біля 18%. Вони не можуть поскаржитись на свій стан здоров’я, не можуть попросити про допомогу, тому ми повинні їм у цьому допомогти. Це обладнання дає можливість діагностувати будь-які відхилення у здорові новонароджених і допомогти за допомогою виходжування їх у інкубаторі. Завдяки ньому ми врятуємо дуже багато маленьких життів».

«Кредобанк» придбав для пологового будинку обладнання на загальну суму 536 тисяч гривень. Це інкубатор для новонароджених «Air Incu I» японського виробництва, вартістю 400 тисяч гривень і два монітори пацієнта «uMEC 12» вартістю 68 тисяч гривень кожен.

Як інформував «Щоденний Львів», міськрада інвестувала в 2017-2019 роках в оновлення обладнання лікарні швидкої медичної допомоги майже 104 мільйони гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів