Пластичний хірург із Німеччини консультує у Львові дітей

15:15 19 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

До Львова вкотре завітав із благочинною місією відомий пластичний хірург з Німеччини – професор Клаус Екснер.

Пластичний хірург з Німеччини Клаус Екснер проконсультує до 21 листопада в опіковому центрі 8-ї міської клінічної лікарні у Львові приблизно 50 дітей і спільно зі львівськими хірургами прооперує близько 20 дітей зі складними набутими і вродженими вадами зі всієї України. Як розповів завідувач опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні Василь Савчин, вчора Клаус Екснер консультував пацієнтів, а наступні три дні –  19, 20 та 21 листопада, буде оперувати.

Німецький лікар планує здійснити спільно з українськими лікарями близько 20 пластичних й реконструктивних операцій. Це уже десятий візит до Львова Клауса Екснера за останні шість років. Загалом за всі роки співпраці ним прооперовано у Львові 182-х, а проконсультовано понад 420 пацієнтів.

Клаус Екснер обстежив за період співпраці понад 420 пацієнтів з вродженими вадами, післяопіковими рубцевими деформаціями, раневими дефектами, та разом з українськими лікарями прооперував 182 хворих з усіх областей України. Найбільшу увагу приділено дітям з вродженими птозами повік.

Про це повідомили в понеділок, 19 листопада, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів