Передлокдаунний формат у Львові: львів'ян закликають обмежити комунікації та дотримуватись карантину

10:20 16 березня 2021 р.

Фото до новини

Учорашні наші рішення про дистанційне навчання та закриття позашкілля — це передлокдаунний формат.

Про це сьогодні заявив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«Теперішній період захворюваності має свої особливості. Зокрема, змінився вік і стан пацієнтів, яких госпіталізовують. Раніше в критичній зоні переважно перебували люди старшого віку, але останні 3 тижні ми спостерігаємо збільшення кількості молодих пацієнтів без супутніх захворювань. Також змінилась динаміка захворюваності, перебіг дуже швидкий.

Загалом для пацієнтів із Covid-19 у Львові є 1300 ліжкомісць (з яких станом на сьогодні заповнено 652), але ми працюємо над тим, щоб розгорнути додатково ще 700. Ми будемо розміщувати такий пацієнтів на базі поліклінік, що є поруч з нашими лікарнями, щоб в разі потреби хворого можна було швидко доправити до реанімації.

Вчорашні наші рішення про дистанційне навчання та закриття позашкілля — це передлокдаунний формат. Вкотре закликаємо всіх максимально обмежити комунікацію з людьми, дотримуватись карантинних обмежень та берегти себе в такий важкий час", — розповів під час ефіру на одному з телеканалів Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Сьогодні міська комісія з НС затвердить кількість і місце розташування госпіталів на базі поліклінік. Перелік

Київ, Вінницька та Львівська області можуть потрапити до червоної зони,- Степанов

Перше щеплення CoviShield від коронавірусу у Львові мають 1099 медиків

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів