Отруєним у львівській «Трапезній» відшкодують витрати на лікування

15:40 5 листопада 2016 р.

В інфекційній лікарні все ще одужують п’ятеро пацієнтів, які скуштували млинці з м’ясом та курячі крильця на вулиці Козельницькій.

Тиждень тому до Львівської обласної інфекційної лікарні доправили 18-х пацієнтів. Усі вони мали симптоми гострої кишкової інфекції. Як з'ясувалося згодом, ушпиталені 27-28 жовтня пацієнти отруїлися в кафе «Трапезна» на вулиці Козельницькій, 2, яке належить Українському католицькому університету.

Обслуговує цей заклад громадського харчування «Холдинг емоцій !FEST». І це вже не перший випадок, коли львів'яни й гості Львова труяться саме у закладах харчування «!FEST». У травні 2015-го на лікарняні ліжка з гострим харчовим отруєнням потрапили кілька десятків людей, у тім числі – громадяни інших країн, котрі відвідали ресторацію «Театр Пива «Правда», котра також належить вище згаданому холдингу.

Торік керівництво «!FEST» визнало свою провину й вибачилося перед гостями. Вибачається на своєму сайті й тепер – мовляв, «з усіма потерпілими ми одразу зв'язалися та моніторили ситуацію», «результати аналізів невтішні – у потерпілих виявлено сальмонельоз», «витрати на лікування ми компенсовуємо», звичайно, це не покращує ситуації і не відміняє факт отруєння, але зараз стан усіх задовільний, і в найближчий час всі вже будуть виписані». Тим часом, в інфекційній лікарні досі перебувають п’ятеро  осіб, котрі скуштували у «Трапезній» Українського католицького університету млинці з м’ясом та курячі крильця…

Про це повідомили сьогодні, 5 листопада, в київському часописі «День».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів