Невролог-епілептолог із Канади огляне у Львові 26-х дітей

13:24 24 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

25-27 жовтня дитячий невролог-епілептолог Крістіна Го з лікарні «Sick Kids» у Торонто консультуватиме пацієнтів Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Про це повідомили в середу, 24 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Окрім консультацій дітей, фахівець з Канади прочитає лекцію для дитячих неврологів міста та області».

Головний лікар Львівської міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт запевнив: «Заплановано консультації 26 дітей з терапевтично-резистентними формами епілепсії, які були попередньо обстежені у неврологічному відділенні лікарні. Метою консультацій є корекція протиепілептичного медикаментозного лікування і вирішення питання ймовірного оперативного лікування епілепсії, в тому числі встановлення «VNS»-стимулятора».

«27 жовтня з 14.00 Крістіна Го прочитає в конференц-залі неонатального корпусу міської дитячої клінічної лікарні лекцію щодо особливостей нейровізуалізуючих методів обстеження у дітей з епілепсією, та щодо симптоматичної епілепсії у дітей з аутоімунними захворюваннями нервової системи. До участі в навчанні запрошують дитячих неврологів міста та області», – поінформували також у ЛМР.

«Проект співпраці між «SickKids Hospital» (Торонто) та міською дитячою лікарнею триває впродовж шести років. Під час останнього візиту у червні цього року канадські лікарі проконсультували за шість днів понад 100 дітей з нейрохірургічними та неврологічними патологіями з різних куточків України, а також спільно з львівськими лікарями провели вісім надскладних операцій, дві з яких є унікальними для Західного регіону України. Окрім того, канадські фахівці провели декілька навчально-практичних лекцій», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів