Найкращий вітамін Д для дітей: природний та в складі Мультимакс® Омега-3 Розум

19:29 24 червня 2023 р.

Фото до новини

Здоров'я та нормальний розвиток дитини великою мірою залежить від збалансованого харчування.

Однак, не завжди дитяче меню може задовольнити всі потреби організму у вітамінах і мінералах. Це особливо стосується такого важливого для організму вітаміну, як вітамін Д.

Він знаходиться у двох основних формах: 

  • вітамін D2 (ергокальциферол);
  • вітамін D3 (холекальциферол).

На відміну від D2, вітамін D3 є більш активною формою, яка легко засвоюється організмом. Він зустрічається в рибних жирах, яйцях, сирі, маслі. Проте навіть при регулярному споживанні таких продуктів, дитячий організм може відчувати дефіцит. Саме у цей момент важливо приймати дієтичні добавки, такі як Мультимакс Омега-3 Розум.

Коли виникає дефіцит мікроелементів школярів та дошкільного віку

Дефіцит може виникати під час недостатнього вживання продуктів, що містять його, а також через недостатність перебування на сонці, яке є натуральним джерелом вітаміну Д.

Результатом дефіциту у дітей можуть бути рахіт, порушення мінералізації кісток, зниження імунітету. Мікроелемент відіграє важливу роль у процесі засвоєння кальцію, регуляції обміну речовин і підтримці нормального рівня глюкози в крові.

Для регулярного та збалансованого поповнення дитячого організму вітамінами, розроблені спеціальні біологічно активні добавки, що містять в собі необхідну кількість мікро- та макроелементів, включаючи вітамін D3.

Цей продукт був спеціально розроблений для підтримки розвитку та здоров'я дитини. Омега-3  —  жирні кислоти, що сприяють розвитку мозку, зору та нервової системи, в той час, як вітамін D3 допомагає у засвоєнні кальцію та фосфору, що важливо для здоров'я кісток та зубів.

Офіційний сайт Мультимакс® пропонує детальну інформацію про продукт та його склад. Купити можна онлайн або в аптеках, список яких є на сайті.

Правила прийому та застереження

Зазвичай, препарат рекомендується дітям віком від 3 до 14 років. Згідно з інструкцією Мультимакс®, дітям слід приймати по 1 капсулі в день під час їжі. Перед початком прийому, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.

Попри безпеку продукту, існують деякі протипоказання до його прийому. Це включає індивідуальну непереносимість компонентів, а також гіпервітаміноз D.

Важливо пам'ятати, що перед прийомом будь-якого вітамінного препарату слід проконсультуватися з лікарем. Отримання достатньої кількості вітамінів і мікроелементів є ключовим для здоров'я і нормального розвитку дитини, але важливо уникати гіпервітамінозу.

Своєчасне виявлення дефіциту вітамінів та мікроелементів, правильне харчування та використання якісних біологічно активних добавок, таких як Мультимакс® Омега-3 Розум, допоможуть вашій дитині рости здоровою і розвиненою.

  1. Vitamin C. NIH Office of Dietary Supplements. 
  2. Juliet M Pullar, Anitra C Carr, Margreet C M Vissers. The Roles of Vitamin C in Skin Health. Nutrients. 2017 Aug 12;9(8):866.
  3. Anitra C Carr, Silvia Maggini. Vitamin C and Immune Function. Nutrients. 2017 Nov 3;9(11):1211.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів