На Львівщині забезпечують безперебійне електропостачання медзакладів

16:20 19 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

На Львівщині працює робоча група для забезпечення безперебійного електропостачання медзакладів

Про це повідомили в четвер, 19 березня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «З метою забезпечення виконання статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», на виконання постанови Кабінету міністрів України №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу «Covid-19» від 11 березня 2020 року та листа №26/1.1-4.4-6857 Мінекоенерго України від 16 березня 2020 року, створена робоча група для проведення моніторингу та оцінки електрозабезпечення, наявності та стану резервних автономних джерел живлення медичних закладів області та забезпечення надійного електропостачання цих закладів».

«До робочої групи увійшли представники департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження облдержадміністрації, Управління Держенергонагляду у Львівській області, ПрАТ «Львівобленерго» та уповноважені особи від медичних закладів. 18 та 19 березня 2020 заходи проведено у КНП «Львівська обласна інфекцiйна клінічна лiкарня»; КНП «Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих імені Юрія Липи»; КНП «8-ма міська клінічна лікарня м. Львова»; КНП «Львівський регіональний фтизіо-пульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр», КЗ ЛОР «Львівський обласний протитуберкульозний санаторій» у селищі Немирів, КНП «Яворівська центральна дікарня», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Усі медзаклади госпітальної бази І та ІІ лінії оснащені резервними автономними джерелами живлення (бензиновими та дизельними генераторами) та необхідним запасом палива для роботи в умовах позаштатних аварійних ситуацій. Всі зазначені установи мають також фінансову та технічну можливість довезення додаткового палива у разі потреби», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Проведено пробні пуски всіх наявних дизельних та бензинових генераторів, все обладнання працездатне та готове до роботи. Вживаються також всі необхідні організаційні та технічні заходи щодо забезпечення безперебійного та надійного електропостачання медичних закладів», – повідомили також в облдержадміністрації.

Як інформував «ЩЛ», у Львові ушпиталили з підозрою на коронавірус «Covid-19» 27 людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів