На Львівщині ще дві смерті інфікованих коронавірусом

09:07 12 червня 2020 р.

Фото до новини

Станом на 8 год на Львівщині підтверджено 2526 випадків інфікування коронавірусом, з них 92 — летальні. Упродовж доби зафіксовано 2 нові смерті від ускладнень, спричинених COVID-19.

Ввечері 11 червня померла пацієнтка 8 міської лікарні - 68-річна львів'янка. Жінка мала низку супутніх захворювань: негоспітальна двобічна пневмонія, дихальна недостатність, дифузний кардіосклероз, гіпотиреоз. Позитивний результат ПЛР-тестування на коронавірус отримали 2 червня.

Того ж дня померла ще одна жінка — пацієнтка Центру легеневого здоров’я. Мешканка Пустомитівського району, 1951 року народження, була в реанімації з 1 червня, а із 3 червня — на апараті ШВЛ. Позитивний ПЛР-тест отримали 2 червня.

Про це повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу.

Загалом від часу карантину у місті й області від коронавірусу одужало 598 пацієнтів. За вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 534 ПЛР-тести, з яких 112 — позитивні (з них 60 — це мешканці Львова).

Таку інформацію сьогодні поширила Львівська міська рада.

 "Щоденний Львів" повідомляв вчора, що смертність від коронавірусу була вищою: 10 смертей людей з COVID-19 - на Львівщині за останню добу.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів