МОЗ планує кадрові зміни серед медичної верхівки Львівщини

17:02 18 липня 2020 р.

Фото до новини

МОЗ ініціюватиме кадрові зміни в керівництві Львівської державної обласної адміністрації.

Про це інформує Міністерство охорони здоров'я, пише Щоденний Львів.

Таке рішення прийнято серез незадовільну ситуацію у медичній сфері регіону після звіту робочої групи міністерства, яка працювала у Львівській області на початку липня.

Нагадаємо, сьогодні депаптамент охорони здпров'я ЛОДА очолює 37-річний Орест Чемерис.

Орест Чемерис був одним з трьох учасників конкурсу, який проводила ЛОДА. Окрім нього, на цю посаду претендували Наталія Ван Доеверен, головна лікарка шпиталю ім. Митрополита Андрея Шептицького, голова ГО «Львівська правозахисна ініціатива» і Олександр Писарев, керівник юридичного відділу на Львівській митниці ДФС.

Орест Чемерис народився у Львові у 1983 році. Навчався у СШ №93. Після закінчення школи вступив до Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, який закінчив у 2006 році. У цьому ж році як лікар-інтерн почав працювати у Миколаївській районній лікарні Львівської області.

Від 2009 року працював хірургом у 8-й міській клінічній лікарні. У Львівському національному медуніверситеті ім. Данила Галицького працює з 2013 року, спершу на посаді асистента кафедри хірургії №1, а з 2015 року – ще й заступником декана факультету іноземних студентів.

У 2019 році був обраний на посаду доцента кафедри хірургії №1. Одружений. Виховує доньку.

Додамо, на Львівщині менше тестів і менше інфікованих COVID-19.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів