Медики з Львівщини беруть участь в антитерористичній операції у складі батальйону «Азов»

18:33 27 червня 2014 р.

27 травня медиків зі Львова, які вирушали в зону АТО, благословив військовий капелан Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ отець Михайло

27 травня медиків зі Львова, які вирушали в зону АТО, благословив військовий капелан Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ отець Михайло
Фото: mil.gov.ua

Медслужбу цього підрозділу очолює, як повідомляє в п’ятницю департамент охорони здоров’я ЛОДА, головний лікар обласного лікувально-фізкультурного диспансеру Степан Середа.

Західна інформаційна корпорація інформує сьогодні, 27 червня, в повідомленні «Лікарі з Львівщини несуть службу у батальйоні «Азов»:

«У зоні антитерористичної операції на сході України несуть службу лікарі медичних закладів Львівщини. Серед них головний лікар Львівського обласного лікувально – фізкультурного диспансеру Степан Середа. Він очолює медслужбу батальйону спеціального призначення «Азов». Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА.

Cтепан Середа повідомив, що після взяття бійцями «Азова» (Маріуполя) і відновлення в місті української влади, батальйон тимчасово дислокується у Бердянську. У батальйоні служать добровольці, у тому числі з Західної України.

Серед бійців особи різного віку та національностей, багато з вищою освітою, знанням іноземних мов, навіть кандидати наук. Надзвичайно вражає їх патріотизмом і сила духу. Всі готові захищати територію України навіть ціною власного життя.

«Медчастина забезпечена медперсоналом та усіма необхідними медичними препаратами, перев’язувальним матеріалам. Також допомагають місцеві мешканці та підприємці», – запевняє Степан Середа.

«Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА пишається колегами-медиками, ми вдячні за їх відвагу і мужність. Молимо Бога за їх здоров’я, безпеку і мирне небо України», – йдеться у повідомленні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів