Медики працюють на виснаження: мешканців закликають дотримуватись протиепідемічних заходів

15:08 19 березня 2021 р.

Фото до новини

Станом на сьогодні у ковідному відділенні Львівської обласної клінічної лікарні перебуває 50 пацієнтів, 4 з них - у реанімаційному відділенні, три людини є на апараті штучної вентиляції легень. .

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

“Хоча цифра є невеликою порівнянно з іншими закладами охорони здоров’я, Львівська обласна клінічна лікарня – це багатопрофільна лікарня, основний напрямок надання медичної допомоги є хірургічний. І в основному сконцентровані пацієнти, які є пацієнтами первинно обласної клінічної лікарні, які в ургентних випадких були госпіталізовані на те чи інше оперативне втручання. Плюс у ковідному відділенні перебуває значна кількість пацієнтів, які потребують замісної ниркової терапії і ті пацієнти теж мають коронавірус”, - зазначив завідувач ковідного відділення ЛОКЛ Омелян Синенький.

Також він наголосив, паралельно з протиепідемічними заходами, які планують у місті Львові та Львівській області, великою є відповідальність кожного мешканець Львівщини зокрема.

“Якщо кожен громадянин не зрозуміє, що він має належним чином виконувати протиепідемічні умови, то ми, лікарі, нічого не зробимо. Медики працюють на виснаження. Тому мешканці мають бути свідомими”, - наголосив Омелян Синенький

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів