Львів’ян запрошують пройти безплатні огляди терапевта

17:51 5 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.com.ua

Як повідомляє у вівторок прес-служба міської ради, вони проходитимуть щосереди, 6, 13, 20 та 27 серпня у у медичному центрі св. Параскеви в поліклініці на вулиці Кульпарківській, 135.

Як повідомила сьогодні, 5 серпня, «Щоденному Львову», прес-служба міської ради, львів’янам пропонують пройти безплатний первинний огляд терапевта у медичному центрі св. Параскеви. У повідомленні також конкретизують:

Огляди проходитимуть щосереди, 6, 13, 20 та 27 серпня у поліклініці на вул. Кульпарківській, 135. Попередній запис обов’язковий.

У безкоштовну* консультацію входить: безкоштовне виміряння цукру крові (експрес тест, проводиться натще), первинний огляд, планування з лікарем подальшого плану обстежень. Терапевт МЦ св. Параскеви Наталія Кучминда каже:

«Спека, а разом з нею погіршується самопочуття: ви відчуваєте втому, в’ялість, запаморочення. Причиною цих відчуттів може бути не лише висока температура за вікном, але й виснаження організму або приховані нездужання. Аби виявити причину - необхідно звернутись до лікаря – терапевта, котрий здійснить первинний огляд та спланує разом з Вами подальший план обстежень», - 

Записатися на обстеження можна за телефонами: (032)295-4-000, (067)295-4-000, (095)295-4-000.

Довідка

Попередній запис обов’язковий!

*безкоштовний означає придбаний за 1 коп».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів