Львівські освітяни навчатимуться надавати першу домедичну допомогу

11:15 14 травня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: cab-ukraine.business.site

13 травня розпочнеться перший етап дводенних навчань для педагогів шкіл Львова з надання першої домедичної допомоги, який триватиме до 13 червня.

Про це повідомили у вівторок, 14 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Навчання відбуватимуться на базі Навчально-методичного центру освіти  Львова. Їх організовано спільно з Мальтійською службою допомоги».

«Після першого етапу, учителі отримають сертифікати та методичні рекомендації щодо застосування навичок у освітньому процесі. У вересні 2019 року заплановано проведення другого етапу триденних навчань для тієї ж категорії вчителів», – поінформували в управлінні освіти ЛМР.

«Після другого етапу учасники отримають сертифікати тренерів та посібник методичних матеріалів та програми для викладання модулів у п’ятих-восьмих і десятих класах з предмету «Основи здоров`я і «Захист Вітчизни» у межах тем «Основи медичних знань». Загалом пройдуть п’ятиденний курс навчання понад 218 педагогів усіх навчальних закладів освіти Львова», – повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів