Львівські медики не допомогли пораненій дівчині

16:20 25 липня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: varianty.lviv.ua

Працівники медичної служби Львова, не надавши допомоги підстреленій на площі Катедральній у Львові скрипальці, відправили дівчину додому в Полтавську область.

Про це, як повідомили в середу, 25 липня, в інтернет-виданні «Lv.oblast.online» розповіла на своїй сторінці у «Facebook» викладач Полтавського національного педагогічного університету Ірина Цебрій. Жінка стверджує, що у потерпілої скрипальки серйозне поранення – у нозі й досі знаходиться вистелена куля, проте львівські медики відмовились допомагати дівчині, вони її просто відправили додому –  в Миргород.

Ірина Цебрій повідомила також: «Дівчина, яка постраждала, одна з найкращих випускниць Полтавського музичного училища імені Миколи Лисенка. Марина Закаблук –  прекрасна скрипалька, актриса нашого театру «Фабула» й солістка ансамблю «Тисяча років музики». У Львові в неї стріляли. За що? За те, що вона грала на площі».

Викладач наголосила: «Люди добрі, та що ж таке робиться в нашій країні? Сказати, що я шокована від цих подій, – це нічого не сказати! У новинах повідомили, що це просте хуліганство, але вибачте – як це може бути «простим хуліганством», якщо в людини, котра цілилась в Марину, була вогнестрільна зброя? І хто знає, чи в ногу цілився цей убивця? Але найбільше особисто мене вразило не це, а те, що Марині так і не видалили кулю, а відправили з кулею додому, у Миргород! Та невже ж ми такі байдужі, як можна не надати справжню медичну допомогу в такому випадку».

«22 липня невідомий вистрілив у ногу дівчині, що грала на скрипці у центрі Львова. Тоді офіційні служби поінформували, що лікарі надали дівчині необхідну медичну допомогу. У соціальних мережах також уже збирають кошти на операцію із видалення кулі з ноги потерпілої у Львові», – поінформували також в інтернет-виданні «Lv.oblast.online».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів