Бійців Львівського полку Національної гвардії навчають правильно надавати медичну допомогу

17:05 8 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

На базі Львівського полку Національної гвардії України відпрацьовувались питання надання першої медичної допомоги, евакуації поранених з поля бою, зупинка кровотеч, знеболення.

У рамках співпраці з медичною службою Західного територіального управління Національної гвардії України з комунальним закладом «Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» на чолі з завідувачем навчально-тренувального відділу Людмилою Герою продовжується підготовка військовослужбовців, які готуються у відрядження в зону проведення антитерористичної операції щодо надання першої медичної допомоги в умовах бойових дій. 5 травня на базі Львівського полку Національної гвардії України відпрацьовувались питання надання першої медичної допомоги, евакуації поранених з поля бою, зупинка кровотеч, знеболення.

На стройовому плацу було виставлено навчальну матеріальну базу за допомогою якої військовослужбовці змогли більш детально відпрацювати питання надання першої медичної допомоги. Розпочались заняття з вступного слова начальника медичної служби Західного територіального управління Національної гвардії України полковника медичної служби Андрія Коробкіна, який наголосив, що надання першої медичної допомоги на полі бою є основною запорукою врятування життя пораненому, що дуже важливо надати її правильно та кваліфіковано.

Під час занять кожен військовослужбовець за допомогою начальника медичної служби полку майора медичної служби Євгена Бочарського та медиків центру екстреної медичної допомоги мав змогу практично відпрацювати  прийоми первинного огляду пораненого, переведення його в положення на боці, зупинці кровотечі з різних частин тіла та кінцівок, проведення серцево-легеневої реанімації, а також транспортування пораненого різними способами в сектор укриття. Навички отримані під час заняття стануть в нагоді під час виконання службово-бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України.

Про це повідомили сьогодні, 8 травня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів