Лікарі зі США допомагатимуть у Львові постраждалим дітям

13:48 17 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

До Львова прибула бригада американських пластичних хірургів, які упродовж тижня безкоштовно допомагатимуть постраждалим від опіків дітям, котрі мають рубцеві деформації й контрактури.

Про це повідомили в понеділок, 17 вересня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Візит відбувається в межах проекту «Лікарі об’єднуються заради допомоги дітям» у співпраці Медичного центру «Medicover» з Гарвардською медичною Школою. Окрім американських медиків, також із маленьким пацієнтами працюватимуть 20 медичних працівників: хірургів, анестезіологів та медсестер української клініки».

«Уже сформували три операційних бригади, які працюватимуть одночасно в трьох автономних зонах. Це дозволить за п’ять днів прооперувати до 60 маленьких українських пацієнтів», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Американські фахівці упродовж року дистанційно розглянули близько 250 заявок від батьків постраждалих після опіків дітей із різних областей України. Для очного огляду відібрали 180 маленьких пацієнтів», – повідомили також у прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли:

Доктор медицини, керівник проекту «Лікарі об’єднуються заради допомоги дітям», Масачусетська загальна лікарня (MGH) Геннадій Фузайлов розповів: «Ми приїжджаємо сюди вже 8 років і наша команда зросла від трьох людей до дев’яти. Зросла і кількість операцій, які ми проводимо. Вчора ми змогли подивитись 120 пацієнтів. Наше завдання не тільки зробити операцію, але і розбудити в кожній людині найкращі почуття, які в ній є, це почуття симпатії і любові один до одного. І коли це проявляється, коли ми зможемо відкрити наші серця і допомагати один одному, то зможемо допомагати дітям. Мені приємно, що нас тут приймають, що нам дають операційне обладнання, з нами працює персонал. І коли я бачу, як вони діляться своєю любов’ю, то наші зусилля потроюються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів