Латвійські лікарі привезли у Львів мобільну стоматклініку, яка працюватиме у зоні бойових дій (відео)

21:08 29 листопада 2023 р.

Фото до новини

Завтра стоматологічну лабораторію на колесах передадуть благодійному фонду Мирона Угрина, який куруватиме її роботу на прифронтових територіях.

Про це DailyLviv.com повідомив директор Центру стоматологічної імплантації та протезування “ММ”, президент Національної спілки стоматологів України Мирон Угрин.

За словами Мирона Угрина, головне завдання цієї стоматології на колесах — надавати безплатно якісну стоматологічну допомогу військовослужбовцям України, які перебувають у зоні бойових дій.

Як повідомила директорка українського благодійного фонду "Здійснити мрію", який є організатором проєкту,  Уляна Флишко, автомобіль "Volvo", на базі якого облаштовано мобільний медичний заклад, передали шведські благодійники з фонду Blågula Bilen. Оснастили транспортний засіб усім необхідним стоматологічним устаткуванням та інструментарієм у Латвії — представники БФ Ganta Fonds Artūrs Kristlībs, Aigars Loss, Eriks Teniss.

Як писав раніше DailyLviv.com, Мирон Угрин є співорганізатором відомого волонтерського проєкту «Тризуб Дентал», який за майже 9 років надав безплатну медичну допомогу 40 тисячам військовослужбовців в зоні бойових дій.

У 2020 році у Карлівці Донецької області (за 18 кілометрів від лінії фронту) в рамках волонтерського проєкту "Тризуб Дентал" було відкрито єдиний в Україні міжконфесійний духовний осередок (домівка) для українських захисників - церква святої Анни. 

Читайте також: Стоматолог зі Львова Мирон Угрин передав захисникам Вітчизни власну бронемашину (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів