Курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ здають кров пораненим воїнам

18:44 10 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Як повідомили в п'ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, п’ятеро добровольців з 2-го курсу ЛьвДУВС з потрібною групою крові здали на потреби потерпілих по 400 мл крові кожен.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 10 жовтня:

Упродовж останнього тижня курсанти факультету з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції ЛьвДУВС (Львівського державного університету внутрішніх справ. – «ЩЛ»)  за власної ініціативи неодноразово ставали донорами крові для поранених військовослужбовців. Солдати, які прибули із зони проведення антитерористичної операції, наразі перебувають на лікуванні у Львові. 

«Так, 10 жовтня, в черговий раз п’ятеро добровольців з 2-го курсу факультету з потрібною групою крові прибули до Центрального військового клінічного госпіталю Західного оперативного командування та здали на потреби потерпілих по 400 мл крові кожен. Лікарі госпіталю вкотре подякували курсантам за їхню небайдужість, а майбутні правоохоронці висловили сподівання, що їхня невеличка пожертва стане у нагоді та врятує життя не одному військовому. Щирість та чистота намірів людей, і цих юнаків зокрема, які віддають частинку себе для порятунку інших, підтверджують єдність нації та всиляють надію, що Україна переможе».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів