Козицький «ще не бачив, щоб настільки масштабну допомогу передавали так скромно»

13:50 10 травня 2024 р.

Фото до новини

Львівський обласний клінічний перинатальний центр отримав від Чеської Республіки обладнання на понад 21 мільйон гривень.

Про це повідомив начальник ЛОВа Максим Козицький, пише DailyLviv.com.

"Ще не бачив, щоб настільки масштабну допомогу передавали так скромно. Львівський обласний клінічний перинатальний центр отримав від Чеської Республіки обладнання на понад 21 мільйон гривень.

Це зокрема електричне ліжко для реанімації, пологове ліжко, стельова консоль, обігрівач для новонароджених, багатофункціональне крісло, каталка, анестезіологічний візок, потужний генератор, який здатен повністю заживити пологовий корпус.

Обладнання вже під'єднали. Більшість з нього застосовуватимуть у пологовому відділенні в мініатюрі, яке облаштували в укритті медзакладу. Також воно працюватиме у відділеннях анестезіології та інтенсивної терапії, гінекологічному, допоміжних репродуктивних технологій та у спеціалізованому консультативно-діагностичному відділенні з жіночою консультацією.

В обличчі Генерального консула Чеської Республіки у Львові Давіда Нови дякую чеському народові за всю допомогу, яку отримали медзаклади нашої області, адже обладнання, яке передали перинатальному – це лише один із прикладів. 

Дякую за те, що чеські лікарі навчають наших фахівців, за місію Medevac, завдяки якій українсько-чеські бригади медиків провели нашим захисникам вже низку складних операцій, за вашу ініціативу «Мільйон снарядів для України».,- зазначив Крзицький.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів