Косметологія у Львові. Клініка Медіостар та уколи краси для збереження молодості

19:32 6 липня 2021 р.

Фото до новини

У Львові клієнти можуть отримати послуги з лазерної епіляції, дерматології, косметології, ін’єкційні процедури.

Підтримувати красу не так просто, але косметологічна клініка Mediostar дозволяє отримати якісні послуги, які у цьому допоможуть. Клініка пропонує послуги преміум сегменту, які надаються у сфері лазерної та естетичної косметології. У тому числі у Львові клієнти можуть отримати послуги з лазерної епіляції, дерматології, косметології, ін’єкційні процедури. Окрім видалення небажаного волосся, клініка пропонує послуги по відновленню його росту, якщо у клієнта спостерігаються проблеми у сфері трихології. Але одним з основних напрямків, якій викликає все більший інтерес у львівських красунь – це ін'єкційна косметологія.

Уколи краси для підтримки молодості та краси

Уколи краси відносяться до популярних послуг естетичної косметології. Головний ефект, який ви можете від них отримати – швидке омолодження завдяки розгладженню зморшок. Ін’єкції мають мінімум протипоказань, хоча багато хто переживає, що вони будуть мати негативні наслідки. Насправді, якщо ін’єкції зробить професіонал, ніяких негативних ефектів це не матиме.

Укол виконується тоненькою голкою, яка практично невідчутна. Препарат, зазвичай, вводиться в мімічні м’язи. Після уколу, вони розслабляються, тому зморшки розгладжуються. Це стосується навіть доволі глибоких заломів на шкірі, без наслідків для міміки. Але обличчя виглядає натурально, чого дуже важко досягнути, коли йде мова про пластичні операції.

Сучасна медицина дозволяє отримати бажаний ефект без ризиків. Але потрібно правильно підібрати препарат та професійно його ввести. Від цього залежить ефективність процедури та те, як довго буде зберігатись досягнутий ефект.

Сучасна медицина дозволяє зробити омолодження обличчя і повернути надовго йому колишню красу. До того ж шкіру можуть мінералізувати та ввести деякі вітаміни, які дозволять отримати квітучий та здоровий вигляд. Тому вікові прояви – це не єдина проблема з якою можна звернутись до косметолога.

Ін’єкції яких речовин користуються популярністю

Звертаючись до косметолога, потрібно правильно обрати препарат. Цей вибір залежить від того, яку проблему хочете вирішити. Але найбільш популярними варіантами препаратів, які вводяться під шкіру пацієнтам є наступні:

  • ботокс;
  • комплекси вітамінів;
  • мінеральні комплекси та пептиди;
  • гіалуронова та бурштинова кислота.

Щоб ін’єкція спрацювала, потрібно обирати якісні препарати. Якщо ж ви страждаєте підвищеною чутливістю, можливе місцеве знеболювання. Це дозволяє зробити уколи максимально неболючими, оскільки саме неприємні відчуття відлякують більшість людей.

Коли можна і не можна робити уколи краси

Уколи стають справжньою панацеєю, коли заходить мова про зморшки. Зазвичай, за допомогою уколів можна розгладити зморшки на лобі, навколо рота або очей. Також ін’єкції допомагають, коли заходить мова про зморшки на шиї, підборідді, біля крил носа. Уколи зачіпають навіть глибокі шари дерми, тому ефект буде доволі помітним.

Але не дивлячись на широку популярність ін’єкцій, у них є певні протипоказання. Наприклад, уколи не рекомендується робити в періоди менструації, під час вагітності. Також уколи не рекомендується виконувати, якщо у людини діагностовано онкологічне захворювання, або спостерігається погане згортання крові. Особливо важливо переконатись, чи немає у пацієнта алергії на використовуваний препарат.

Хоча у будь-якому випадку до сеансу потрібно готуватись. Наприклад, приблизно за тиждень бажано відмовитись від засмаги та походів у сауну. Також за три дні до походу в клініку потрібно відмовитись від антибіотиків. Більш детальний список рекомендацій можна отримати у свого лікаря.

Коли потрапите на прийом, місце де буде вводитись ін’єкція, оброблять спеціальним засобом та очистять шкіру від омертвілих частинок. Що стосується анестезії, її роблять за бажання та залежно від чутливості пацієнта. Тривалість процедури залежить від того, яку зону будуть обробляти. Видимий ефект з’явиться не образу, а через кілька днів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів