Хірург із Німеччини знову лікує у Львові дітей

14:15 28 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

До Львова з благочинною місією уже 12-й раз приїхав відомий пластичний хірург з Німеччини – професор Клаус Екснер.

Про це повідомили в четвер, 28 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що знаний доктор спільно з львівськими хірургами консультує й оперує дітей зі складними вродженими і набутими вадами зі всієї України в опіковому центрі 8-ї міської клінічної лікарні. Лікарі вже проконсультували там 85 дітей з 19 областей України й прооперували 30 дітей.

Цього разу основна увага приділена дітям з вродженими птозами, гемангіомами, вродженими вадами кінцівок, післятравматичними рубцями обличчя, післяопіковими контрактурами. Для оперативного лікування відібрано 50 пацієнтів, з них 30 –  прооперовано упродовж 25-27 листопада, а інших – прооперують під час наступного візиту професора Клауса Екснера до Львова навесні 2020 року.

Цього разу, зокрема, виконано такі операції, як корекція птозу верхньої повіки, реконструкція верхньої повіки; корекція деформації вушних раковин; видалення гемангіоми, корекція рубців; корекція деформації грудної залози.  Співпраця з відомим фахівцем триває з 2012 року, коли він приїхав до Львова під час футбольного чемпіонату «Євро-2012», щоби впродовж тижня безкоштовно оперувати дітей у межах доброчинної ініціативи німецьких вболівальників «BigShoe».

Як інформував «ЩЛ», Львівська лікарня отримала гуманітарний вантаж.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів