Керівника екстреної медицини Львівщини оберуть з двох кандидатур

10:10 1 листопада 2016 р.

Конкурсна комісія однаково проголосувала за Володимира Василенка та Ореста Середу.

Як повідомили в прес-службі Львівської обласної ради, на посаду генерального директора обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф претендують Володимир Василенко та Орест Середа, оскільки конкурсна комісія однаково проголосувала за цих кандидатів. Другий тур відкритого конкурсу відбувся в понеділок, 31 жовтня, а третій пройде найближчим часом.

Йому передуватиме онлайн-дебати на телеканалі «Перший Західний». Про дату та час їх проведення повідомлять згодом.

У прес-службі Львівської обласної ради поінформували також, що Володимир Василенко отримав вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа» та сертифікати лікаря-спеціаліста за спеціальністями «Медицина невідкладних станів» та «Організація і управління охороною здоров’я». Його стаж роботи за фахом – 21 рік та дев’ять місяців.

Орест Середа також отримав вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа». Він –кандидат медичних наук і заслужений лікар України, йому присвоєно вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я». Його стаж роботи за фахом – 23 роки й два місяці. 

Участь у відкритому конкурсі на заміщення посади директора медицини катастроф брали шестеро претендентів - Сергій Бараннік, Володимир Василенко, Ярема Качмар, Анатолій Матківський, Наталія Поважук, Орест Середа. А до складу конкурсної комісії увійшли Михайло Гичка, Ігор Комарницький, Микола Бандра, Віктор Кусий, Степан Середа, Андрій Іванців, Дмитро Тигач. Головою комісії обрали Ірину Микичак.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів