Карантин у школах Львова продовжено (оновлено)

11:52 2 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.com

Начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб повідомив у вівторок: «Думаю, що з понеділка усі школярі підуть до школи».

Карантин у львівських школах продовжено до п'ятниці, 5 лютого. Про це сьогодні, 2 лютого, під час брифінгу повідомив начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб, який також пояснив: «Рівень захворюваності у місті перевищив епідпоріг із показником 119.9 при епідпорозі 108.8».

Окрім того, вВолодимир Зуб розповів: «Надзвичайного стану у Львові немає, а рівень захворюваності йде на спад. У п'ятницю знову збиратиметься комісія та вирішуватиме, чи продовжуватимуть карантин далі. Однак, я думаю, що з понеділка усі школярі підуть до школи».

Натомість у прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 лютого, «Щоденному Львову»:

«Включно до п’ятниці, 5 лютого, тимчасово припиняється навчання у загальноосвітніх навчальних закладах Львова та відвідування позашкільних закладів. Про це повідомила сьогодні на брифінгу директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна.

«Щодо ситуації із захворінням на грип та ГРЗ. Щойно відбулася комісія ТЕБ та НС і на засіданні комісії прийнято рішення продовжити обмежувальні заходи навчання у навчальних закладах і призупинити навчання до п’ятниці. Враховуючи ті показники захворюваності, які на сьогодні ми спостерігаємо», – розповіла Галина Слічна. 

Нагадаємо, зимові канікули тривали від 28 грудня 2015 року по 19 січня. Тимчасове припинення навчання почалося з 27 січня по 2 лютого і продовжено до 5 лютого».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів