Голлівудська дієта

12:45 30 вересня 2022 р.

Фото до новини

Бувають випадки, коли зайву вагу треба скинути дуже швидко. На щастя, є методики, які допомагають досягти потрібного результату.

Новини шоу-бізнесу рясніють заголовками про шалене схуднення зірок, на світлинах дивовижні перевтілення які надихають звичайних людей. Жіночий журнал відкриє секрети стрункості голлівудських зірок й підкаже як втратити до 14 кг за 2 тижні!

Голлівудська дієта спрямована на швидке зниження ваги, проте вона може бути шкідливою для здоров'я, але дуже ефективною. Тому, обов’язково запитайте про зміну харчування у свого лікаря. Раціон з доволі жорстким обмеженням продуктів дозволяє зменшити вагу в середньому від 10 до 14 кілограмів за 2 тижні. До раціону з доволі жорстким обмеженням у продуктах прибігають найяскравіші зірки Голлівуду у випадках, коли їм необхідно привести своє тіло в норму за короткий час. 

У чому полягає суть дієти зірок?

Не варто зразу радіти, коли бачите новини, де улюблена акторка схудла, щоб отримати головну роль у фільмі. Жорстка дієта може привести будь-яку людину до негативних наслідків. Головне правило “Голлівудської дієти” – різке обмеження вуглеводів і зниження добової норми калорій до 600-800 ккал. Але ви будете вражені тим, як швидко тануть зайві кілограми. Перед тим як почати худнути за цим методом, зважте, чи коштує тимчасове перетворення таких жертв:

  • зниження працездатності, запаморочення, можливе погане самопочуття. Постарайтеся не нервувати, звести активність способу життя до мінімуму, на якийсь час забути про фізичні навантаження.

  • Одноманітне і бідне меню може призвести до проблем з нирками, наднирковими залозами, шлунково-кишковим трактом. Уважно стежте за своїм станом, у разі виникнення проблем обов'язково зверніться до лікаря. 

  • Дієта протипоказана гіпертонікам, оскільки передбачає в раціоні велику кількість кофеїну і курячих яєць, що може значно підвищити тиск. Протипоказаннями до дієти можуть стати будь-які проблеми зі здоров'ям, наявність таких хронічних захворювань, як діабет, ниркова недостатність, гастрит, виразка й інші. Настійно рекомендується обговорення раціону з лікарем або дієтологом. 

  • Категорично забороняється сидіти на цій дієті більше, ніж 14 днів. За рік можна використовувати цю систему схуднення не більше чотирьох разів. 

  • Оскільки суть запропонованого харчування будується на відмові від солі, втрата ваги ґрунтована на позбавленні організму від зайвої рідини, а не на розщепленні жирів. Усі втрачені кілограми повернуться знову при першій же нагоді. В деяких випадках вага перевищує початковий показник.

Рекомендації

Оскільки в раціоні передбачена повна відмова від сніданку, то людям які працюють в першу зміну, буде важко. Постарайтеся скидати вагу під час своєї відпустки, коли у вас буде можливість підлаштувати графік під харчування. Упродовж усієї дієти регулярно вживайте чисту воду. У день рекомендується пити не менше 2,5 літра рідини, включаючи зелений чай і несолодку натуральну каву. Так ви допоможете організму вивести шлаки й токсини. Цей раціон не може забезпечити організм усіма необхідними мікроелементами і вітамінами. Обов’язково підтримуйте організм вітамінними комплексами. Захистіть себе від стресів і перевантажень на час схуднення, ці стани забирають багато енергії, заповнити яку раціон не в змозі. Намагайтеся добре спати, більше відпочивати і гуляти на свіжому повітрі. М'ясо і рибу ліпше купувати свіжими й готувати на парі. Така їжа швидше засвоюється і збереже в собі більше користі.

Про які продукти доведеться забути з “Голлівудською дієтою”

Голлівудська дієта належить до суворої з дуже жорсткими обмеженнями в харчуванні. До вживання категорично заборонені:

  1. сіль – їй властиво затримувати в організмі воду, тобто вона заважатиме експрес-схудненню; 

  2. алкоголь – він розпалює апетит, що може призвести до зриву з жорсткого графіка; 

  3. будь-яка смажена і жирна їжа; 

  4. більшість круп, макарони; 

  5. хліб, хлібобулочні й кондитерські вироби, цукор та інші види підсолоджувачів; 

  6. будь-які консервовані овочі; 

  7. солодкі калорійні фрукти, наприклад, банани.

Рекомендації щодо продуктів

Іноді можна дозволити собі урізноманітити стіл, замінивши прості варені яйця легким омлетом, приготованим в духовці або на сухій сковороді без рослинної олії. Для здорового харчування підходять такі види риби: морський язик, минтай, річковий окунь, судак, кефаль, путасу. Рибу можна замінити морепродуктами. М'ясо, рибу й птаха ліпше готувати на парі, так залишаться природні солі й мінерали, що значно поліпшить смакові якості блюд. До дієтичних сирів належать такі сорти: сирний сир Рикота, Тофу, Фета, Ольтермані. Категорично не підходить бринза - це нежирний сорт сиру, але він має великий вміст солі, що суперечить основному принципу дієти голлівудських зірок. Шпинат, як в гарячому, так і в холодному вигляді – більш за інші види зелені багатий на вітаміни й мікроелементи, так що намагайтеся не замінювати його аналогами.

Як правильно завершити дієту

Незалежно від того, протрималися ви на голлівудській дієті тиждень або два, виходити з неї треба повільно, не перевантажуючи систему травлення. Впродовж перших семи днів після неї почніть плавно доповнювати раціон: спершу додайте сніданок і підвечірок з фруктів, перед сном можна випити склянку кефіру або кисілю. Поступово введіть макарони з твердих сортів, вівсянку, супи на пісному м'ясі. Додайте до овочевих салатів заправку у вигляді рослинної олії й лимонного соку. Потроху повертайте сіль і спеції. Почніть поступово підвищувати фізичні навантаження. Пам'ятайте, що як тільки на ваш стіл повернуться солоні блюда, один-два кілограми повернуться разом з ними. Якщо ви не дотримуватиметеся здорового харчування й не будете займатися спортом, то дуже швидко повернете вагу до попередньої. 

Це всі свіжі новини стосовно спеціальної дієти Голлівуду, будьте обачні та бережіть своє здоров'я.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів