Гірськолижні курорти у Карпатах перевірить поліція щодо карантинних заходів

18:20 14 січня 2021 р.

Фото до новини

Уже завтра відбудуться перевірки закладів громадського харчування на гірськолижних курортах Івано-Франківської області з залученням Національної поліції.

Про це повідомив у ФБ головний санітарний лікар Віктор Ляшко, пише DailyLviv.

"Ключовим на порядку денному стояло питання порушення карантинних заходів деякими представниками бізнесу. Як головний державний санітарний лікар отримую численні повідомлення про роботу, в період карантинних обмежень, ресторанів, барів, розважальних закладів на гірсько-лижних курортах та в Львівській області. Саме на це і звернув увагу колег на селекторній нараді. 

Як поінформували колеги з Івано-Франківської області, вже завтра відбудуться перевірки закладів громадського харчування на гірськолижних курортах області з залученням Національної поліції.  

Якщо ми звертаємось до людей з проханням дотримуватись протиепідемічних заходів і вони дотримуються їх, то чому тоді певні представники бізнесу дозволяють собі порушувати ці правила? Бажання воювати з системою не повинно превалювати над збереженням життя та здоров’я українців. Порушення повинні мати наслідки!

P.s.: додатково домовились про зустріч керівників національного рівня щодо узгодження спільних дій в частині контролю за дотриманням вимог нового санітарного регламенту у школах та при наданні медичної практики".

Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів перевірить заклади, щодо яких надійшла інформація про порушення карантину.

Буковелю карантин не писаний, коли там відпочиває Президент

Відпочивальники у Буковелі байдужі до ціни на природний газ у 2021 році

Антонов збудує у Славському гарніший курорт, ніж Коломойський - у Буковелі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів