Фонд вільних і небайдужих придбав дефібрилятор львівському «Охматдиту»

09:00 19 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Дитяче відділення інтенсивної терапії Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» отримало апарат для надання екстреної медичної допомоги.

Про це повідомили в суботу, 19 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Це десята ціль, яку досягла спільнота вільних та небайдужих з 2013-го року. Дефібрилятор рятує життя в момент гострої зупинки серцевої діяльності».

«Усі діти, які лікуються в відділенні інтенсивної терапії, перебувають у важкому стані, і є ризик, що дитина може опинитися на межі життя та смерті. Цей дефібрилятор рятує життя. Особливість моделі дефібрилятора, яку придбав Фонд, – він має різні енергетичні режими, зокрема менш потужні для дітей», – поінформували також у міськраді.

«Наступна ціль Фонду вільних та небайдужих – венозний сканер для Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит». Це портативний ручний пристрій для локалізації периферійних вен з допомогою інфрачервоного освітлення. Сума, яку потрібно зібрати, щоб придбати цей сканер – 132 000 гривень. Долучитися до Фонду можна бофонами в додатку «Lokal» у розділі «благодійність». Або за телефоном гарячої лінії Lokal 0 800 501 494 бофонами та гривнями», – розповіли також у міськраді.

Реквізити:

Кому: Благодійний фонд вільних та небайдужих

Код ЄДРПОУ: 38 738 541

Найменування банку:

АТ «Райффайзен Банк Аваль»

Розрахунковий рахунок: 26 004 405 654

Код банку (МФО): 380 805

Призначення платежу: Благодійна допомога.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів