Епідситуація на Львівщині погіршується: щодня у медзаклади госпіталізовують до 300 людей

18:47 13 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Епідситуація на Львівщині є невтішною: фіксують високий рівень захворюваності й достатньо високий рівень госпіталізації населення.

Про це повідомив керівник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемери на засіданні постійної комісії з питань охорони здоров’я та материнства Львівської обласної ради, інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

«До прикладу, відповідно до Постанови Кабміну за ключовими показниками ми перевищуємо рівень госпіталізації, у нас швидко заповнюються стаціонарні ліжка в медзакладах. Так, станом на сьогоднішній ранок стан заповненості ліжкової мережі області - 59,6%, приблизно 55% - заповненість ліжок з киснем»,- розповів керівник департаменту.

Відтак, щодня у медзаклади області госпіталізовують в середньому до 300 людей.

«Попри те, що вже сьогодні у медзаклади потрапляють і вакциновані мешканці області, перебіг хвороби для них не такий складний. Ми наголошуємо, що на сьогодні вакцинація і карантинні обмеження: маски, гігієна рук, соціальна дистанція є єдиними способами захистити себе і подолати пандемію. Львівщина має достатню кількість вакцини різних виробників і щепитися може кожен охочий. Не нехтуйте цією можливістю, адже від неї залежить сьогодні ваше життя», - наголосив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

Осінні шкільні канікули розпочнуть на тиждень раніше, а закінчать невідомо коли

Коронавірусних хворих найбільше на сході і півдні України, а також у Києві і на Львівщині

Майже 900 нових випадків коронавірусу на Львівщині

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів