Епідситуація на Львівщині погіршується, - керівник департаменту охорони здоров’я

23:38 5 березня 2021 р.

Фото до новини

Епідситуація на Львівщині погіршується. Про це сьогодні, 5 березня, під час брифінгу у Львівській ОДА розповів керівник департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

«Динаміка останніх днів є тривожною. Так, за кількістю підтверджених випадків, звернень пацієнтів за медичною допомогою, кількістю госпіталізованих, кількістю викликів бригад екстреної медичної допомоги до пацієнтів із підозрою на ковід, ми повертаємося  до показників середини-кінця жовтня 2020 року», – зазначив він.

Так, за минулу добу із діагнозом COVID-19 в області госпіталізували 188 осіб. Скерували на самоізоляцію 1419 людей. Коронавірусну інфекцію методом ПЛР підтвердили у 646 людей. В реанімації перебуває 143 людей, з них на апаратах ШВЛ – 34. Загалом в стаціонарах перебуває – 1690 хворих.

 Як зазначив Орест Чемерис, сьогодні завантаженість ліжкової мережі медичних закладів області становить майже 43%.

Враховуючи ситуацію, керівник департаменту вкотре закликав мешканців області беззаперечно дотримуватись правил карантину: максимально уникати місць масового скупчення людей, дотримуватись дистанції, гігієни рук.

Нагадаємо, що вчора МОЗ оновило розподіл на карантинні зони. Згідно з ним, Львівську область віднесли до «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки. 

Голова ЛОДА Максим Козицький вакцинувався від COVID-19

З 9 березня закладам освіти Львівщини рекомендують перейти на дистанційне навчання

В Україні більше 10 тисяч нових COVID-випадків: 577 дітей

Завтра починають роботу бригади з вакцинації ще у трьох містах області

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів