Директор Львівського перинатального центру буде обраний на повторному конкурсі

17:24 30 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Постійно діюча комісія Львівської обласної ради з проведення конкурсів на заміщення посад керівників закладів охорони здоров’я ухвалила у вівторок, 30 жовтня, рішення провести ще один конкурс на заміщення посади директора комунального закладу ЛОР «Львівський обласний перинатальний центр».

Про це повідомили у вівторок, 30 жовтня, в прес-службі Львівської облради. Голова комісії, заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, розповів: «Була затримка з оголошенням повторного конкурсу, бо необхідно було, щоб перинатальний центр запрацював. Нагадаю, у квітні не було обрано керівника Перинатального центру, тому було призначено виконувача обов’язки директора. На моє глибоке переконання, керувати такого рівня медзакладом має повноцінний керівник із конкретною програмою дій».

Володимир Гірняк додав: «Отож, сьогодні ми дали старт конкурсу на заміщення посади директора КЗ ЛОР «Львівський обласний перинатальний центр». До 20 листопада претенденти можуть подавати свої пропозиції. 23 листопада відбудеться перше засідання конкурсної комісії, далі – громадське обговорення. Сподіваюся, що цього разу ми визначимося з керівником. Переможе найсильніший». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів