Двоє львів’ян з коронавірусом вночі померли, загалом на Львівщині вже 10 смертей

10:44 19 квітня 2020 р.

Фото до новини

На Львівщині померли дев'ятий та десятий пацієнти, у яких було зафіксовано коронавірусну інфекцію. Обоє пацієнтів — зі Львова.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Чоловік, 1939 року народження, помер сьогодні уночі, 19 квітня. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали 15 квітня.

Чоловік був госпіталізований до 8-ї міської клінічної лікарні Львова із двобічною пневмонією. Опісля отримання позитивного результату на коронавірус, його 15 квітня перевели до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

У пацієнта були супутні захворювання, зокрема ішемічна хвороба серця.

Жінка, 59 років, померла сьогодні уночі, 19 квітня. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнтки коронавірус, отримали 5 квітня.

Жінка була госпіталізована до Центру легеневого здоров'я з двобічною пневмонією. Опісля отримання позитивного результату на коронавірус, її перевели до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

У пацієнтки були супутні захворювання, зокрема гіпотиреоз та ожиріння.

Нагадаємо, як повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу, станом на 09.00 год у Львові та на Львівщині підтверджено 245 випадків інфікування коронавірусом, з них 10 — летальні.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів