Догляд за шкірою після 30: головні правила

10:33 28 грудня 2021 р.

Фото до новини

У сучасному світі індустрія краси диктує свої тренди, тому дівчата вже з юного віку мають цілий арсенал косметики для догляду за молодою шкірою. Однак із першими проявами вікових змін набір щоденних косметичних продуктів слід підкоригувати.

Чому це необхідно і як правильно забезпечити шкірі належний догляд після 30 років, ми із задоволенням розповімо в сьогоднішній статті, а тут ви зможете знайти добірку найкращих антиейдж засобів за рекомендаціями бьюті-експертів магазину Cosibella.com.ua.

Які зміни відбуваються зі шкірою після 30?

Напевно, багато хто з вас спостеріг, що з віком стає важче переносити бурхливі вечірки до ранку, а період відновлення після них триваліший, ніж це було в юні роки. Цей фактор, на жаль, насамперед позначається на обличчі: воно стає тьмяним і втомленим, овал "розпливається", а темні кола під очима роблять образ млявим і невиспаним. Варто зазначити, що не лише активне нічне життя впливає на стан шкіри. Головна причина полягає в тому, що після 30 років обмінні процеси в організмі сповільнюються. Що це означає?

  • Метаболізм клітин стає ослабленим.
  • Знижується вироблення колагену, що відповідає за еластичність шкіри.
  • Відновлення та регенеруючі процеси займають більше часу.
  • Шкіра активніше втрачає вологу та тонус через зменшення кількості гіалуронової кислоти в епідермісі.
  • Зростає сприйнятливість впливу ультрафіолетових променів.

Постійні стреси, ненормований сон, шкідливі звички та відсутність збалансованого режиму харчування також негативно впливають на шкіру. Сукупність зовнішніх факторів та внутрішніх змін в організмі можуть неприємним чином позначитися на зовнішності, тому грамотний та комплексний догляд – це обов'язковий захід захисту вашої шкіри від раннього в'янення.

Що потрібно додати у свій догляд після 30?

Напевно, всім знайома класична послідовність косметичних процедур, що включає п'ять важливих етапів від очищення до фінішного захисту. Але в нашому випадку головна мета — це активізація обмінних процесів у клітинах шкіри, тому засоби з категорії anti-age, в першу чергу, повинні володіти стимулюючими властивостями. Сьогодні бренди випускають цілі лінійки антивікової косметики, серед яких є справді ефективні продукти з правильним складом. Косметологи Cosibella підготували для вас список засобів, які вже вдало зарекомендували себе в боротьбі з першими ознаками старіння.

  • Сироватки. Через малорозмірну молекулярну структуру та підвищену концентрацію активних компонентів сироватка здатна легко проникати у глибокі волокна шкіри та потужно впливати на неї зсередини. Такі сильні антиоксиданти, як ретинол, вітамін Е, койева кислота, повертають шкірі пружність, сприяють її інтенсивному оновленню, а також мають ліфтинг-ефект.
  • Освітлювальні продукти. Пігментні плями — це одна із загальноприйнятих ознак в'янення шкіри, що виникає через гормональний збій або сприйнятливість дерми до впливу UV-променів. У боротьбі з пігментацією допоможуть креми та емульсії з вітаміном С, арбутином, ліноленовою кислотою, здатні м'яко та дбайливо освітлити цятки та сліди постакне.
  • Засоби, що стимулюють колаген. Щоб шкіра виглядала еластичною та пружною після 30, слід використовувати продукти, які посилюють синтез колагену та еластину. Косметика з пептидами та гіалуроновою кислотою стане найкращим помічником у цій справі, оскільки ці компоненти заповнюють запаси білків, яких бракує, у волокнах епідермісу.
  • Продукти для шкіри навколо очей. Вразливість цієї зони після 30 років стає особливо відчутною. Підтягнути шкіру, зняти набряклість і прибрати дрібні зморшки в куточках очей можна завдяки спеціалізованим кремам і патчам для повік. У їх складі — коензим Q10 і рутин, а також комплекс вітамінів, рослинні екстракти та натуральні олії.

Підбиваючи підсумки, можемо з упевненістю сказати, що зберегти молодість, красу та здоров'я шкіри після 30 – абсолютно досяжна мета. А якісна косметика від провідних світових брендів в інтернет-магазині Cosibella зробить це завдання легким, швидким і приємним!

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів