Дітей з Covid-19 на Львівщині стало більше,- медик

13:01 8 грудня 2020 р.

Фото до новини

Щодня медики реєструють нові випадки захворювання на ковід, як серед дорослих, так і серед дітей. Як розповіла керівник Львівського обласного лабораторного центру Наталія Іванченко упродовж останнього часу частка дітей в загальній кількості хворих зросла і є більшою, аніж у травні-липні цього року.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише DailyLviv.

«На Львівщині цей відсоток є нижчий, аніж по Україні, проте в області він становить від 3,5 до 5 %. Якщо на початках ми говорили, що це 1-3 дитини, які були госпіталізовані у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню, то починаючи, приблизно від кінця травня, Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «ОХМАТДИТ» постійно має на лікуванні від 15 до 20 дітей з коронавірусом», - зазначила Наталія Іванченко.

Медик додала, що декілька дітей проходили лікування у відділеннях реанімації, що свідчить про випадки важкого перебігу захворювання. Також зросла кількість дітей, які лікуються від коронавірусу амбулаторно.

«Діти хворіють незалежно від віку, найменшій дитині було 30 днів. На щастя в області немає летальних випадків від коронавірусу серед дітей, проте в Україні були такі поодинокі випадки», - зазначила Наталія Іванченко.

Додамо, що на сьогодні у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» лікують 17 маленьких пацієнтів.

Коронавірус: кількість зразків, які надходять для лабораторного дослідження, зменшилась

Сovid-19: мати 5 дітей та її передчасно народжена дитина, яких рятують медики, - у критичному стані

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів