Covid-19 підтвердили у 383 працівників шкіл Львова

10:53 6 квітня 2021 р.

Фото до новини

Впродовж минулого місяця коронавірус підтвердили у 383 працівників та 245 учнів львівських шкіл. Ситуація із захворюваністю залишається складною, відтак управління освіти Львова розглядає можливість продовження навчання із застосуванням дистанційних технологій.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«В березні у нас захворіло 383 працівники закладів загальної середньої освіти. За цей період захворіло 245 учнів. Попередній такий пік захворюваності ми спостерігали у листопаді, коли було 280 хворих працівників і 200 хворих учнів. Впродовж березня за добу в середньому виявляли від 17 до 41 освітянина з підтвердженим позитивним ПЛР-тестом. Що стосується учнів, то впродовж доби підтверджувалось від 2 до 22 захворілих. Пік захворюваності серед працівників спостерігався з 19 до 24 березня. На жаль, впродовж березня померло 13 працівників шкіл Львова.

Ситуація із поширенням коронавірусу є критичною, відтак важливо продовжувати дистанційне навчання, аби нікого не наражати на небезпеку», – зазначає Зоряна Довганик, керівниця міського управління освіти.



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів