Чотири поліціянти зазнали у ДТП у Львові більших травм, ніж троє цивільних

15:24 5 червня 2024 р.

Фото до новини

Медики розповіли про стан постраждалих внаслідок потрійної ДТП.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com. До лікарень святого Пантелеймона і святого Луки Першого медоб’єднання Львова госпіталізували сімох людей, які постраждали внаслідок ДТП на вул. Хімічній. Четверо з них – працівники поліції.

«Двоє поліцейських – у стані середнього ступеня важкості. Їм діагностовано закриту черепно-мозкову травму та пошкодження м'яких тканин кінцівок. Ще двоє правоохоронців пройшли всі необхідні обстеження і їх стан ми оцінюємо як легкий ступінь важкості. Також обстежені і цивільні постраждалі – вони мають легкі тілесні ушкодження, і їхньому здоров'ю та життю нічого не загрожує», – повідомили у лікарні святого Пантелеймона. 

Нагадаємо, сьогодні близько 11:00 на перехресті вулиці Хімічної та проспекту Чорновола відбулось зіткнення трьох автомобілів, один з яких – службове авто поліції, що після зіткнення перекинулося. Усі обставини події з’ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, що сьогодні у Львові автівка поліції з чоловіком у кайданках перекинулася на дах (відео).

Відділ комунікації поліції Львівської області повідомив, що - як попередньо встановлено - сьогодні, 5 червня, близько 11:00 на перехресті вулиці Хімічної та проспекту Чорновола відбулось зіткнення трьох автомобілів: Toyota RAV4, Škoda Octavia та службового автомобіля поліції Renault Duster, який після зіткнення перекинувся. На місці ДТП працюють правоохоронці, встановлюються обставини події. Потерпілим надається медична допомога. Після завершення перевірки події буде надано правову кваліфікацію. 

Читайте такожГолова Нацполіції роз'яснив, чому 100 тисяч поліціянтів не підуть на фронт

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів