Аптека в центрі Львова функціонуватиме й надалі

13:55 13 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У Львівській міськраді отримали підтвердження від власника приміщень у будинку №8 на площі Міцкевича про збереження у ньому аптеки.

Про це повідомили в середу, 13 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «ЛМР проводила для збереження аптеки перемовини з власником приміщень. За словами заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка, власник приміщень – НАК «Надра України» –надіслав офіційне підтвердження, що в приміщенні на площі Міцкевича аптека буде збережена».

Андрій Москаленко конкретизував: «Після кількамісячних перемовин, нарад, зустрічей та листування, отримав офіційний лист від керівника «Надра України». Власник приміщень, врахувавши нашу позицію, прийняв остаточне рішення, як вказано в листі, забезпечити функціональне використання приміщень виключно під аптеку. Для цього вже укладено угоду з новою аптекою, оскільки попередня аптека – це юридична особа ТзОВ «Аптека на Марійській», прийняла рішення про переїзд на іншу адресу, незважаючи на те, що місто готове було укласти договір і виступити третьою стороною, яка компенсуватиме частину орендної плати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів