6 причин, чому встановлення зубних імплантатів – це вигідно

14:24 16 квітня 2019 р.

Фото до новини

Красива посмішка - це те, без чого важко уявити здорову і щасливу людину. На жаль, не всі люди з народження можуть похвалитися гарною й рівною посмішкою і для цього ...

Сумніваєтеся щодо зубних імплантатів? Дізнайтеся про ці 6-ть переваг

Красива посмішка - це те, без чого важко уявити здорову і щасливу людину. На жаль, не всі люди від народження можуть похвалитися гарною та рівною посмішкою і для цього їм потрібна стоматологічна допомога. Якщо у Вас не вистачає кількох зубів, напевно, ви замислювалися про такий спосіб реставрації посмішки, як імплантація зубів. Зубні імплантати сьогоднішні є найефективнішим способом заміни натуральних зубів і нижче подано 5 переваг установлення таких імплантатів.

Ефект молодості

Напевно, ви бачили безліч знаменитостей, які засліплюють своєю усмішкою, незважаючи на вік. Причиною їх осяйної посмішки можуть бути вініри, люмініри або імплантати. Встановлені один раз, імплантати зберігають свої вид і форму впродовж десятиліть, і це те, що робить вас молодим - незмінні білизна і щирість посмішки.

Підтримка зубної кістки і м'язів обличчя

Наше тіло сформоване таким чином, що кожна його тканина і клітина для чогось призначена. Кісткова щелепна і зубна тканина - не виняток: вона служить не тільки для естетичного вигляду, але і для підтримки функцій жування, ковтання, мови, якісного сну. Губи, щоки і шкіра на обличчі більш пружні, якщо їм потрібно покривати зуби, відповідно, як тільки ця функція відпадає, з'являється друге підборіддя, безліч зморшок і опускання щік. Незважаючи на те, що зубні імплантати не замінять природних зубів, вони підтримують їх функцію, а це те, що необхідно пацієнту.

Успіх у соціумі

Посмішка - це перше, що ми зауважуємо в людині при першому знайомстві. Які враження у вас складаються, коли людина посміхається затиснуто, ніколи не відкриваючи зуби? У робочих взаєминах такий момент дуже примітний і впливає на загальний перебіг соціальної активності. Саме тому імплантати як альтернативна заміна натуральних зубів дуже допомагають у налагодженні контактів і впевненості в собі.

Можливість споживати улюблену їжу

Брекети, протези, деякі коронки - всі ці конструкції дають певні обмеження щодо споживання їжі. Наприклад, ви не можете часто гризти горіхи або споживати тверді фрукти і солодощі, повинні відмовляти собі в каві, вині або чаї, тому що їх часте вживання забарвлює емаль. З імплантатами ви дозволите собі все, що любите, з мінімальними обмеженнями, про які вам розповість протезист під час прийому.

Звичайно ж, було б непогано замислитися і про здорову їжу - це не тільки збереже імплантати в цілісності, але й додасть більше сил всьому організму, особливо, якщо вставлення імплантатів припадає на вік після 50-ти.

Мінімальна травматичність

Природні зуби при різкому падінні або тиску можуть повністю «вискочити» з ясенної лунки, роздрібнитися або зламатися навпіл. Оскільки імплантати закріплені в щелепи за допомогою титанового абатмента, який не тільки сам по собі є дуже сильним матеріалом, але й уже зрісся з щелепної кісткою, то вибити імплантат дуже важко.

Профілактика атрофії кісткової тканини

Атрофія кісткової тканини, а саме розсмоктування кісткових клітин - це захворювання, що вражає однаково як чоловіків, так і жінок. Першою ділянкою, яка активно втрачає кісткові клітини, стає щелепно-лицьовий відділ. Ситуація ускладнюється, якщо відсутні зуби не замінюються новими і кістка не отримує необхідного навантаження. Як здійснюється ця навантаження? В основному, через жування, а оскільки імплантати підтримують цю функцію бездоганно, то вони суттєво пригальмовують процес розвитку атрофії.

Існують й інші переваги імплантатів, про які ви зможете дізнатися на безкоштовній консультації в стоматологічній клініці «СКАЙКЛІНІК». На прийомі буде можливість пройти діагностику (мануальну та цифрову, за бажанням) і визначити, який тип імплантації найкраще підійде особисто вам. Також імплантолог розрахує повну вартість лікування.

Записатися на безкоштовний прийом у стоматологію Скайклінік у Києві можна на сайті, за телефоном або за електронною поштою. Клініка працює без вихідних і розташована недалеко від метро "Нивки". Успіхів вам!

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів