45 людей отруїлися на весіллі у Львові

12:10 11 червня 2019 р.

Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня

Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня
Фото: zaxid.net

У Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні шпиталізували 32 отруєних на весіллі в ресторані «Червона рута» на вулиці Хуторівка у Львові, а в інфекційному відділенні Новояворівської міської лікарні – дев’ятьох.

Про це повідомили у вівторок у Львівському обласному лабораторному центрі міністерства охорони здоров’я, де також розповіли: «Станом на дев’яту годину 11 червня захворіли 45 людей, у тому числі – п’ятеро дітей. У стаціонарах перебувають 40 людей, у тому числі – п’ятеро дітей. Четверо людей – на амбулаторному лікуванні. Діагноз – «гостра кишкова інфекція». Стан пацієнтів – середньої важкості».

Працівники Львівського міського відділу обласного лабораторного центру міністерства охорони здоров’я з’ясували в ході епідрозслідування, що з готової ресторанної продукції захворілі вживали такі страви, як рибна нарізка з червоної та білої риби, торт печінковий, печінка тушкована з яблуками, рулетики з баклажаном і сиром, салат «Цезар з куркою», шашлик з мангалу, щука фарширована, голубці з м’ясом і рисом. Із виробів домашнього приготування – такі страви, як м’ясна нарізка, кров’янка, фарширована качка, випічка домашнього приготування із кремом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів