29 медзакладів на Львівщині уклали договори з НСЗУ

15:30 31 серпня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: prm.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Медичні заклади на Львівщині активно підписують договори із Національною службою здоров’я України (НСЗУ)».

Про це повідомили в п’ятницю, 31 серпня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «1 липня три установи, які завершили процес автономізації, підписали контракт та отримують оплату за надання медичних послуг від Національної служби здоров’я України. Це «Моршинська міська лікарня», «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Червонограда», «Гніздичівська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Гніздичівської селищної ради».

«У серпні ще 26 комунальних закладів Львівщини підписали договори, а вже з 1 жовтня почнуть отримувати оплату від Нацслужби за надані ними медичні послуги. Окрім того, договори з НЗСУ уклали три приватні заклади та п’ятеро фізичних осіб. Усі інші заклади повинні укласти контракт з Національною службою здоров’я до кінця 2018 року  та перейти на прямі виплати за пацієнтів», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів