29 липня о 17.00-19.00 у Львові біля пам’ятника королю Данилу збиратимуть допомогу військовому шпиталю

12:28 28 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lluchkevych

Громадські активісти закликають приносити еластичні бинти, нестерильні рукавиці, паперові рушники та одноразові пеленки.

Інтернет-видання «Zaxid.net» інформує сьогодні, 28 липня, в повідомленні «У Львові біля Короля Данила збиратимуть допомогу для військового госпіталю»:

«Громадські активісти на своїх сторінках у соціальній мережі «Facebook» закликають львів'ян, охочих допомогти пораненим бійцям антитерористичної операції, приносити у вівторок, 29 липня, до пам'ятника Королю Данилу еластичні бинти, нестерильні рукавиці, паперові рушники та одноразові пеленки.

«Дорогі, добрі, милі львів'яни! На польовий госпіталь в місто Щастя Луганської області та Львівський війський госпіталь на вулиці Чехова у Львові дуже потрібні еластичні бинти, нестерильні рукавиці, паперові рушники та одноразові пеленки у великих кількостять, так як це все речі одноразового використання», – написала Любов Возняк.

Також громадські активісти оголосили збір грошей на купівлю апарату для очищення крові «Dideco Electa», який обіцяють передати на баланс Центрального військового клінічного госпіталю Західного оперативного командування. Громадські активісти у мережі «Facebook» на сторінках громадських об’єднань «Допоможи фронту», «Допомога армії України», «Центр забезпечення», «Варта-1» та інших громадських об'єднань постійно звітують про те, куди спрямовують гроші».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів