11 людей отруїлися в ресторані поблизу Львова

14:32 31 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: knyazhyi-dvir.com.ua

30 та 31 липня у Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України надійшла інформація з обласної інфекційної клінічної лікарні про звернення за медичною допомогою 11 людей, в числі – дитини.

Про це повідомили у Львівському обласному лабораторному центрі МОЗ України, де також розповіли: 31 липня госпіталізовано 10 людей, в числі – дитини. Спільними симптомами є скарги на підвищення температури, загальну слабість, нудоту, блювоту, пронос. Стан усіх хворих – середньої важкості».

Фахівці обласного лабораторного центру МОЗ України з’ясували, що постраждалі святкували 27 та 28 липня хрестини й день народження в ресторанно-готельному комплексі «Княжий двір» у Сокільниках. Із готової ресторанної продукції захворілі вживали язик варений, картоплю печену, шашлик, борщ з м’ясними млинцями, салат «Цезар», салат з язиком (заправлені майонезом), м’ясну нарізку, білу та червону рибу, смажену рибу, сир з плісенню. А з виробів домашнього приготування – канапки з червоною ікрою, випічку з кремом, торт «Наполеон», диню і кавун, принесені з дому.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів