Журі визначило кращу пропозицію дитячого майданчика на площі Святого Юра у Львові

11:00 12 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У трамвайному депо на вулиці Сахарова відбудеться виставка робіт учасників Всеукраїнського архітектурного конкурсу на кращу концептуальну пропозицію дитячого майданчика на площі Святого Юра.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 12 липня: «Журі визначило переможців Всеукраїнського архітектурного конкурсу на кращу концептуальну пропозицію дитячого майданчика на площі Святого Юра».

У ЛМР також нагадали: «Навесні управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради оголосило відкритий Всеукраїнський архітектурний конкурс на найкращу концептуальну пропозицію дитячого майданчика на площі Святого Юра у Львові. Учасники мали змогу реєструватися до 16 червня, а подавати проекти до 30 червня». 

У міськраді також поінформували: «10 липня під час таємного голосування журі конкурсу визначило перші три місця Всеукраїнського архітектурного конкурсу на кращу концептуальну пропозицію дитячого майданчика на площі Святого Юра у Львові. На засідання журі, яке відбулось 10 липня, визначили перші три місця Всеукраїнського архітектурного конкурсу на кращу концептуальну пропозицію дитячого майданчика на площі Святого Юра у Львові».

«Під час таємного голосування журі конкурсу визначило перші три місця Всеукраїнського архітектурного конкурсу на кращу концептуальну пропозицію дитячого майданчика на площі Святого Юра у Львові: перше місце – архітектурне бюро «А44», авторський колектив: Юлія Рибак, Аліна Саніна та Христина Телюк, Львів (шифр 779913), друге місце – ЛКП «Інститут просторового розвитку», авторський колектив: Ігор Могила, Роман Мартинець, Олена Зварич та Христина Чорноус, Львів (шифр 011235), третє місце – авторський колектив: Орест Кос, Світлана Кос та Мар’яна Кінах, Івано-Франківськ (шифр 422149)», – повідомили також сьогодні, 12 липня, в прес-службі Львівської міськради.

Начальник управління архітектури та урбаністики Юліан Чаплінський зазначив: «У конкурсі взяли участь шість авторських колективів. Через два тижні ми будемо проводити урочистий захід, де нагороджуватимемо переможців, а також у трамвайному депо на вулиці Сахарова відбудеться виставка робіт учасників конкурсу на найкращу концептуальну пропозицію дитячого майданчика».

Відповідальний секретар конкурсу Мар’ян Кардаш доповнив: «Усі учасники отримають свої проектні роботи назад. Стосовно переможців, то за третє місце отримають премію – одну тисячу гривень, за друге – дві тисячі гривень, а за перше місце учасники отримають сім тисяч гривень та пріоритетне право на укладання договору на проектування дитячого майданчика. Переможці зроблять проект, пізніше буде зроблено проектно-кошторисну документацію, після чого оголосимо тендер на визначення виконавця робіт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів