Жіночі уггі: комфорт та зручність ніг узимку

22:17 21 грудня 2022 р.

Фото до новини

Рекомендуємо поєднувати таке взуття з кардиганами, в'язаними сукнями та туніками, пуловерами.

Fx0Lv5NZa5pVJm2hafLuF9J2xGiUH7BlBqseBtDTJRf03yL-CCIowy5xItl1b3_pP_VhW_4gqTPvGNKFzlZWDEcljINNxSjqCeXbAWYdDphk5X6fQW8YJ_ToZbAspB8V2-dAww1eEv_Kc_f9y_dJL11Y1GAdAWZ2HxCKp_dm-2cNYrJzBE91MsSyxECCOg

Зимові уггі — тепле та зручне взуття для повсякденного носіння. Вони поєднуються практично з усіма образами та підходять тим, хто проводить багато часу на вулиці. Широка кольорова гама та універсальний дизайн дозволяють створювати стильні аутфіти на будь-яку погоду. Перш ніж купити уггі жіночі, рекомендуємо ознайомитися з детальним оглядом цього взуття.

Вибираємо уггі за сезоном

Шукаєте легке та комфортне взуття на зиму? Зверніть увагу на універсальні уггі з хутром. Вони гарантують захист від промокання та промерзання, мають міцну високу підошву та невелику вагу. Завдяки відсутності блискавок та інших застібок такі вироби легко знімаються та надягаються. Для збереження водовідштовхувальних властивостей рекомендуємо обробляти поверхню чобіт спеціальними засобами.

Для сухої погоди на осінь або весну можна підібрати уггі зі стразами. Вони мають привабливий зовнішній вигляд, міцну підошву з рельєфним малюнком, багату палітру кольорів. Аби ноги не мерзли, у взутті передбачено внутрішній теплий наповнювач — овчина. Завдяки натуральності матеріалу ноги можуть дихати, що важливо для щоденного носіння.

Якою має бути підошва

Обираючи взуття, зверніть увагу на підошву. У якісних уггах вона гнучка, м'яка та має висоту понад 1 см. Більшість виробників робить підошву рифленою, щоб ноги не ковзали на льоду. Дешеві вироби мають гладку та жорстку підошву, тому в них небезпечно ходити в ожеледь.

6kJX5frkFdUWLKD7h0T4c28P7FzPgxlzEx1R4b8z59WRG690bpQnRlHUCrUUpQdx9yoMmahS1UlSad-dCY5uoZd-FXICItF_vQkXMUeiVkmIqx-8ex-ziAwxdCXqSarNcuXu4cw4uz2kSrBGc7hPc--aTCFjThw1mGEgWyv57CiXe8ENtoLBrnbDTUZYmw

Орієнтуємось на висоту

Уггі бувають різної довжини: укорочені, до середини литок та до щиколотки. В асортименті деяких виробників представлені моделі-трансформери, в яких можна змінювати висоту. Класичними вважаються уггі до середини литок. Вироби візуально вкорочують ноги, але добре захищають від сильного морозу. Рекомендуємо поєднувати таке взуття з кардиганами, в'язаними сукнями та туніками, пуловерами.

Укорочені уггі зовні нагадують черевики чи сліпони. Вдало гармонують із джинсами та короткими пуховиками, але пасують не всім. Краще відмовитися від короткого взуття невисоким та повним жінкам. У таких випадках варто придивитися до високих моделей. Вони матимуть виграшний вигляд з легінсами і теплою тунікою, довгою кофтою, в'язаною сукнею.

Визначаємо правильний розмір

Щоб не помилитися з розміром під час покупки взуття в інтернет-магазині, рекомендуємо виміряти довжину ступні зі шкарпеткою для отримання максимально об'єктивного результату. Для цього розташуйте аркуш паперу на твердій поверхні, встаньте на нього й обведіть олівцем стопу. Потім зіставте результат з розмірною таблицею на сайті. Жіночі зимові уггі мають щільно прилягати до ніг і не бути надто вільними, аби ви відчули тепло та комфорт.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів