«Zaxidfest» традиційно відбудеться на Львівщині

15:45 30 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Фестиваль «Zaxidfest-2019» буде безкоштовним для учасників бойових дій.

Про це повідомили у вівторок, 30 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли подробиці: «Цьогоріч фестиваль «Zaxidfest», який традиційно відбувається на території відпочинкового комплексу «Чарівна Долина» в селі Родатичі неподалік Львова, запрошує безкоштовно відвідати фестиваль учасникам АТО та ООС. Для того, щоб отримати пільговий вхід, потрібно попередньо зареєструватися у формі та на вході на фестиваль обов’язково пред’явити посвідчення учасника бойових дій».

«Організатори просять уважно ознайомитись із правилами подачі заявки, які вказані у формі та звернути увагу, що за одним посвідченням може пройти лише одна особа. Зареєструватися можна до 14 серпня 2019 року, під час проведення фестивалю реєстрація відбуватись не буде», – поінформували також у міськраді.
«Zaxidfest-2019» відбудеться 16-18 серпня. На території фестивалю одночасно працюватимуть три сцени з трьома абсолютно різними стилями музики й передбачені фудкорти, розважальні та відпочинкові зони», – розповіли також у міськраді.

«Серед учасників цьогорічного фестивалю будуть чимало всесвітньо-відомих гуртів, які вже стали легендами – «Gogol Bordellо», «Apocalyptica», «Lacuna Coil», «Cradle of Filth». До України вперше завітають британські гурти «You me at six» та «Fatherson». На фестиваль цьогоріч повернуться легенди українського року «Воплі Відоплясова» та багато українських виконавців», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів