Завтра у львівському парку Знесіння відкриють резиденцію святого Миколая

17:50 4 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.vashmagazin.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, резиденція святого Миколая прийматиме маленьких та дорослих гостей щодня з 5 до 21 грудня.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що 5 грудня у парку Знесіння відбудеться урочисте відкриття Львівської резиденції святого Миколая. У повідомленні також конкретизують:

«Її першими гостями стануть близько 100 маленьких львів’ян із малозабезпечених сімей.

Резиденція святого Миколая у Львові прийматиме маленьких та дорослих гостей кожного дня – з 5 до 21 грудня 2014 року, і особисте спілкування кожного із справжнім чарівником Миколаєм, на думку організаторів, стане незабутнім подарунком та запорукою гарного настрою напередодні новорічних свят як для малюків, так і для дорослих та ще однією цікавою атракцією нашого туристичного міста.

В оточенні старовинного та мальовничого парку Знесіння, у казковому будиночку кожен малюк і дорослий зможе зустрітися з справжнім святим Миколаєм, отримати незбутнє фото на згадку, смачний подаруночок та написати листа про заповітні бажання. Скринька для листів святому Миколаю розташована біля входу до готельно-ресторанного комплексу Kavalier Boutique Hotel, а біля казкового будиночку – ялинка бажань, на яку кожен з гостей може зав’язати символічну стрічку-мрію».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів