Завтра у львівському Парку культури й відпочинку відкриють «Маленьку Скандинавію»

18:52 10 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ex.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького функціонуватиме смуга перешкод для дітей від трьох років.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 10 квітня, «Щоденному Львову»:

«Завтра у Парку культури відкриється «Маленька Скандинавія. З вихідних діти віком від трьох до 14-ти років матимуть змогу відвідати унікальний в Україні мотузковий парк у Парку культури.

Працюватиме атракція з 9.00 до 21.00 без вихідних. Денний абонемент коштуватиме 20 грн у будні і 30 грн – у вихідні.

Це перша смуга перешкод в Україні для дітей від трьох років. Мотузковий парк складається з 14 етапів та двох зіплайнів.

На території майданчику також облаштований батут, гамаки та гойдалки. Нова дитяча атракція розташована в районі центральної алеї парку посередині. Ідея такої дитячої атракції запозичена з Польщі. 

Підприємець Роман Санін розповів також: «Вперше в Україні ми відкриваємо дитячий парк такого типу, та ще й з соціальною ціною для відвідування. Ідею запозичили з Польщі, а матеріали закупили у Німеччині та Швеції. Кожен етап майданчику унікальний – від зустрічі з божими коровками та летючими мишами до пролізання через бочки і до спуску на зіплайні».

Власник також наголосив, що майданчик є максимально безпечним та має усі відповідні європейські сертифікати. Більше фото – тут: http://www.ex.ua/553394536482».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів