Завтра на благодійному концерті у Львові збиратимуть кошти на обладнання для дитячих лікарень

14:38 16 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, 17 квітня о 17:00. у Львівському будинку органної та камерної музики – благодійний концерт за участі дитячого хору «Канон», народного вокального ансамблю «Струмочок», народного дівочого хору «Ліра», дуету «ANIMA-Lviv», Назара Федюка й Анни Петращук та інших виконавців.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 16 квітня, «Щоденному Львову»:

«Благодійний концерт за участі дитячого хору «Канон», народного вокального ансамблю «Струмочок», народного дівочого хору «Ліра», дуету «ANIMA-Lviv», Назара Федюка й Анни Петращук та інших виконавців відбудеться у п’ятницю, 17 квітня, у Львівському будинку органної та камерної музики. На захід у рамках Х-ї акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації, запрошують усіх охочих.

Нагадаємо, 1 квітня на Львівщині стартувала Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Врятуй життя дитини», що триватиме до 30 квітня цього року. Мета акції – придбати реанімаційне обладнання для обласних дитячих лікарень.

Початок – о 17:00. Вхід передбачає благодійні внески».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів